3D Cuccok

3D cuccok blogja, mely csupa érdekes dolgot és újdonságot tartalmaz.

Friss topikok

Címkék

2100 (1) 2200 (1) 3d (10) 3dnap (1) 3dszemuveg.hu (1) 3d játék (1) 3d támogatás (1) 4. (1) 5.1 (1) 7.1 (1) ajándék (1) akksi (1) akkumulátor (1) aktív (1) állat (1) angol (1) animal (1) átlát (1) avatar (1) az (1) bádog (1) bicikli (1) bioterros (1) blu-ray (1) blu ray (2) bögre (1) c (1) céges (1) digitális (1) disney (1) dts (1) ébredés (1) elem (1) eureka (1) Evil (1) facebook (1) fém (1) fémdobozos (1) gyűjtői (1) hátsó (1) hűtűmágnes (1) infrás (1) ingyen (1) játék (1) kalózai (1) kaptár (1) karib (1) képek (1) kerékpár (1) lámpa (1) led (1) limitált (1) magyar (1) Makoto Kamiya (1) mega (1) milk (1) nagyker (1) nap (1) napelem (1) napelemes (1) napfogyatkozásnéző (1) napszemüveg (1) piros (1) pohár (1) projektor (1) ps3 (1) rendezvény (1) Resident (1) rész (1) retro (1) röntgen (1) samsung (1) solar (1) space (1) ssg (1) szemüveg (6) széria (1) tenger (1) torch (1) underworld (1) űr (1) változat (1) venus (1) vénusz (1) vicces (1) vörös/cián (1) webshop (1) (2) Címkefelhő

HTML

Karib tenger kalózai 4. rész - 3D Blu-ray-en!

2012.06.05. 09:52 gaspara

Karib tenger kalózia: Ismeretlen vizeken (Blu-ray 3D)

5.1 Magyar szinkron

 
 



 

A Karib-tenger kalózai - Ismeretlen vizeken című filmről

Keresd Jack-kel együtt a mesés ifjúság forrását. Legyél részese a csodás kalandnak, melyben új tájakat jár be és szirénekkel, élőhalottakkal és olyan ellenségekkel száll szembe, mint például a hírhedt Feketeszakáll.

A Disney „A Karib-tenger kalózai - Ismeretlen vizeken” (producer: Jerry Bruckheimer, rendező: Rob Marshall) ugyanazt a szórakozást, kalandot és humort nyújtja, ami a rendkívül sikeres „A Karib-tenger kalózai” sorozatban már megismerhettünk - ezúttal Disney Digitális 3D™-ben. (További Disney 3D filmek: Itt.) A jól ismert Jack Sparrow kapitány szerepében pedig visszatér Johnny Depp, hogy egy akciódús, az igazságról, árulásról, fiatalságról és elmúlásról szóló történetben remekeljen ismét.

Amikor Jack összefut egy volt barátnőjével, Angelicával (Penélope Cruz), nem tudja, hogy szerelemről van-e szó, vagy a nő egy kegyetlen színész, aki csupán fel akarja őt használni, hogy megtalálja az ifjúság forrását. A nő arra kényszeríti, hogy szálljon Feketeszakáll (Ian McShane) Queen Anne's Revenge nevű hajójának fedélzetére, és Jack váratlanul olyan kalandok között találja magát, amelyben nem tudja, kitől féljen jobban: Feketeszakálltól vagy a régi szerelmétől.

„A Karib-tenger kalózai - Ismeretlen vizeken” nemzetközi szereposztása olyan veterán „kalózokat” foglal magában, mint Geoffrey Rush a bosszúszomjas Hector Barbossa kapitány szerepében, és Kevin R. McNally mint Jack kapitány régi barátja Joshamee Gibbs, illetve Sam Claflin mint egy rettenthetetlen misszionárius és Astrid Berges-Frisbey titokzatos szirén szerepében.

Hang:  MAGYAR (DD 5.1), angol (7.1 DTS-HD)


Szereplők:

Jack Sparrow

Jack Sparrow

A Hét Tenger legendás kalóza, Jack Sparrow kapitány a Karib-tenger szemtelen szélhámosa. A kapitány, kinek moralitása és józansága is kétséges, a haszonlesés és önzés mestere, állandó és vesztésre álló csatát vív jobbik énjével. Jack Sparrow kapitány legnagyobb szerelme a tenger, második pedig imádott hajója a Fekete gyöngy, mindegy, hogy éppen elveszítette, vagy újra visszaszerezte. Legyőzve előző kalandjai során a gonosz Hector Barbossa kapitányt, a rettegett Davy Jonest és az ördögi Lord Cutler Beckett-et, Jack Sparrow-nak most a hírhedt Feketeszakáll kapitánnyal kell szembenéznie, illetve a talán még szörnyűségesebb ellenféllel: a szépséges,de nagy kalóz múlttal rendelkező Angelicával.

*******************

Angelica

Angelica

Angelica olyan nő, akin nem lehet kiigazodni, képes igazságokat hazugságként, hazugságokat pedig igazságként tálalni. Talán Feketeszakáll lánya, talán nem. Mindenesetre az álcázás és az átverés művészetét a legjobb mestertől, magától Jack Sparrow kapitánytól tanulta. Tapasztalt tengerész, aki jól forgatja a kardot, kiáll a legkeményebb kalózok ellen és elszántan harcol egy célért: hogy megmentse Feketeszakáll örökkévaló lelkét a biztos kárhozattól, még akkor is, ha Jack kapitány köré hazugságok és átejtések hálóját kell szőnie.

 

 


A bejegyzés trackback címe:

https://3dcuccok.blog.hu/api/trackback/id/tr154566372

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása